Elegant, hänförande och explosivt

Vi levererar högkvalitativ eldkonst, framförd av artister i världsklass, och skräddarsyr gärna våra shower för att passa just ditt evenemang.

I vårt team finns marknadsledande experter inom eldshow, pyroteknik, sceneffekter, make-up art och brandsäkerhet, allt för att helhetsupplevelsen ska bli så bra som möjligt. Vi värdesätter också att det ska vara enkelt för dig att boka och genomföra en eldshow – så fort vi skrivit avtal är det inget mer du behöver oroa dig för.

Boka vår eldshow till storslagna, vackra pausunderhållningar, magiska eldmingel eller som finalshow med full pyroteknikshow och explosiva sceneffekter!

För show inomhus rekommenderar vi vår mycket uppskattade LED show.


Några av våra mest bokade upplägg

Arclight Eldshow.jpg

SOLOSHOW

En dynamisk, vacker och intim eldshow där våra mest erfarna artister uppträder inom sina främsta discipliner. Dans och eldkonst ramas in med eleganta scenkostymer och noga utvald musik.

Vi lovar en helhetsupplevelse som skapar minnen.
 

DUO ELLER FLER

I våra större shower blir upplevelsen än mer hänförande med ett perfekt samspel och dynamiska byten. Artisternas olika discipliner möts och genom välarbetade koreografier bjuds kunden på en exklusiv och oförglömlig eldshow. Upplevelsen kan förstärkas av kostym och make-up skräddarsydd för evenemanget. 

MED SPECIALEFFEKTER

I samarbete med Arclight Special Effects tar vi eldshowen till nya höjder. Här får du möta upp till 8 eldartister i utsökt eldkoreografi, inramade av eldkastare som skjuter trettio meter stora lågor i takt till musiken och imponerande fyrverkeri som garanterar att du aldrig sett något liknande. 

Det här är showen som blir den perfekta finalen på ditt evenemang, och ett stort antal wow-utrop är garanterade. Det kan inte bli större och mer explosivt än såhär!


 

Håll dig uppdaterad genom att

FÖLJA OSS PÅ INSTAGRAM